Újpest

Legutóbbi klubjánál a CSZKA Szófiánál másodedzőként kezdte meg a szezont de rövid időn belül ő lett a vezetőedző. Kerület Újpest Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala weboldalain cookie-kat sütiket használunk annak érdekében hogy felhasználóink oldallátogatási szokásairól információkat szerezhessünk de nem tárolunk személyes információkat.


Ujpest F C Football Team Logos Historical Logo Football Logo

English Deutsche Italiano Español.

. A 46 éves edzőtől december végén köszönt el az izraeli klub miután az őszi szezonban 15 bajnoki meccsből csak kettőt tudott megnyerni a csapatával. 2020 júniusában távozott onnan bajnoki ezüstéremmel és egy elvesztett kupadöntő után. Megtiszteltetés hogy egy ilyen gazdag múltú klubnál lehetőséget adtak számomra.

P CSAPATOK M GY D V RÚG-KAP PONT EREDMÉNYEK. Balra Milos Kruscic az Újpest új edzője Forrás. Sokmindenről nem tudunk most úgysem értekezni de azért nincs minden semmi rendben Újpesten.

Na végre én is nyitottam egy topicot. Luzon érkezésére azért is komoly esély van mert nem ismeretlen számára az Újpest FC-t birtokló Duchatelet család. Bár az Újpest szurkolótábora az ultrákból álló Viola Fidelity mint ahogy az elmúlt években oly sokszor az utóbbi időben is reménykedett a tulajdonosváltásban és hiába tűnt úgy tényleg véget ér egy korszak az egyesületnél Roderick Duchatelet egyelőre nem távozik.

Az izraeli szakember. HAJDÚSZOBOSZLÓI-SE vs ÚJPEST-II team performances predictions and head to head team stats for goals first half goals corners cards. A Budapest Főváros IV.

Guy Luzon egyelőre mérlegeli az Újpest FC ajánlatát Forrás. Nemzeti Sport Onlive. Balázska többiek gyertek át.

A tábor a 2017-ben bevezetett új címer az átgondolatlannak vélt játékospolitika és a.


Pin On Foci


Pinterest


Ujpest Te Budapest Football Logo Futbol Soccer Peace Symbol


Ujpest Bajcsy Zsilinszky Ut Budapest Budapest Hungary Old Pictures


Pin On Football Badge Jersey


Pin On Foci


Pin On Sport Is Life


Ujpest Dozsa Budapest Soccer Logo Football Logo Football Team Logos


Logotip Evropejskogo Futbolnogo Kluba Historical Logo Football Team Logos Football Club

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel